Støt os

Artikler

Temaudgivelser

Podcasts

RESPONS med Klara
RESPONS med Klara er en podcast-serie hvor vi sætter fokus på oversete problemstillinger. I de første afsnit undersøger vært Klara Nordahl Kollöffel asylprocessen og hvordan traumer påvirker mennesker.

Artikel

23. januar 2019
Vært: Klara Nordahl Kollöffel
Produceret af  Klara Nordahl Kollöffel

Klara Nordahl Kollöffel har udviklet de to podcast i forbindelse med udskolingens undervisningsmateriale: ’Mediernes Virkelighed’ som er udarbejdet i samarbejde med DR, med udgangspunkt i serien Rodløs om unge flygtninge.

De to podcast indeholder korte interaktive øvelse og man kan derfor med fordel anvende dem i undervisningssammenhænge, men også blot hvis man ønsker at opnå viden om det danske asylsystem og sammenhængen mellem traumer og erindringer.

 

 

Episode 1 – En Strøm

Hvem bestemmer hvilke mennesker, der har ret til beskyttelse? Og hvad skal man som asylansøger igennem for at opnå eller bare søge asyl i Danmark? Lyt med her, find den på Spotify og iTunes!

Episode 2 – Erindring og Traumer

Mange mennesker, der er flygtet fra krig, bærer traumatiske oplevelser med sig. For at få asyl i Danmark skal man genfortælle disse oplevelser igen og igen. Men hvad er traumer? Og hvad gør de ved hjernen og ved mennesket? Lyt med her, eller find den på Spotify og iTunes!

Relaterede artikler

MERE END MURSTEN – ny podcast om Ghettopakken

MERE END MURSTEN – ny podcast om Ghettopakken

Med podcasten Mere end Mursten besøger Respons tre boligområder: Mjølnerparken på Nørrebro, Gellerupparken i Aarhus og Vollsmose i Odense, der hver især kæmper med og mod konsekvenserne af Ghettopakken og det hårde ghetto-stempel.

En podcast om Nørrebro

En podcast om Nørrebro

Amerikanske kapitalfonde, et medborgerhus rivende udvikling, og medborgere som er blevet til modborgere. Alt sammen inden for små 4 kvadratkilometer. Kevin Shakir ned i nogle af de historier der ryster en af Københavns mest omdiskuterede bydel.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.